Comfort Dual

Arcfiatalítás kényelmesen, szuper gyorsan

Azon töprengsz, hogyan fiatalíthatnád meg arcbőröd műtéti beavatkozás nélkül?

Elárulom a titkot: a Comfort Dual bőrfeszesítő és bőrfiatalító készülékkel, amivel az arcfiatalítás többé már nem álom.

A Comfort Dual egy minden mai kozmetikai elvárásnak megfelelő arckezelő gép, mellyel gyorsan és egyszerűen érhető el hatékony arcfiatalítás. És mindezekhez még plasztikai sebészhez sem kell fordulnod!

kétféle kezelési mód

gyors, rövid arckezelés

látványos eredmények az arcfiatalítás terén

hosszantartó hatás

Comfort Dual

Mit kell tudni a Comfort Dual arckezelő gépről?

A Comfort Dual egy rádiófrekvenciás készülék, ami 2 kezelőfejének köszönhetően kimagasló eredményekre képes az arcfiatalítás terén. A 4 MHz-es rádiófrekvenciás energia mélyen a bőrbe hatol anélkül, hogy károsítaná a bőrfelszínt. A megnövekedett hőmérséklet hatására a kollagénrostok megrövidülnek, és így feszesebbé válik a bőr. Emellett megindul a hosszútávú kollagén- és elasztintermelődés, ezáltal gyorsan, rövid időn belül lézerekhez hasonló, tartós eredmények érhetőek el. Látványos változás már 2-3 hét elteltével tapasztalható.

Milyen kezelőfejekkel végezhető az arcfiatalítás?

A Comfort Dual két kezelőfejjel működik:
a Thermal-frakcionális RF és a Rubbing kezelőfejjel.

Thermal-frakcionális RF kezelőfej:

A lövés üzemmódban működő Thermal-frakcionális RF kezelőfej segít beindítani a tartós kollagén- és elasztintermelődést, aminek jóvoltából rendkívül látványos arcfiatalítás valósul meg. Az arcon a következő területek feszesítésére alkalmas: homlok, szemkörnyék, orca, nyak és áll. Személyre szabott kezelés révén lehet állítani az RF szintet a Vendég igényeihez mérten.

Rubbing kezelőfej:

Rubbing kezelőfej alkalmazásával az olyan ívelt és keskeny területek is eredményesen kezelhetők, mint a szemek és a száj környéke. Az arcon a következő területek kezelésére alkalmas: homlok, szemkörnyék, orca, nyak és áll. Személyre szabott kezelés révén lehet állítani az energia erősségét a Vendég igényeihez mérten.

Hogyan zajlik az arckezelés?

01

A bőr előkészítése után felvisszük a megfelelő mennyiségű kontakt anyagot a kezelendő területre.

02

Kiválasztjuk az arc felületéhez megfelelő méretű Pásztázó tippeket, mellyel a rádiófrekvenciát alkalmazzuk a kezelendő területen. Elvégezzük az arckezelést.

03

A Pásztázó üzemmód után szintén kiválasztjuk a megfelelő méretű “Lövés” Thermal-frakcionált tippeket, melyekkel kimondottan a mélyebb barázdákban dolgozunk. Ez biztosítja, hogy megfelelő pontossággal és mélységgel tudjuk folytatni az arc feszesítését kimondottan ott, ahol látványos eredményt szeretnénk elérni.

04

Az arckezelés befejeztével megtisztítjuk a kezelőfejet. A kontakt anyag letisztítása után nyugtató vagy tápláló maszkot használunk.

A teljes arcon általában 20-25 percet vesz igénybe a kezelés.

Mire használható a Comfort Dual?

Arcfiatalításra, így visszapörgetheted az időt, és újra fiatalos, feszes bőrrel rendelkezhetsz.

Tökéletes megoldás az arckontúr javítására, amennyiben markánsabb, hangsúlyosabb arckontúrra vágysz.

Alkalmazható a megereszkedett bőr feszesítésére.

Kiválóan alkalmas a kezelés az arc rugalmasságának, feszességének fenntartására az orvos-esztétikai beavatkozások között, amennyiben a töltés után minimum 1-1,5 hónap eltelt.

Milyen esetben nem alkalmazható?

terhesség, szoptatás esetén

pacemaker, beültetett fém esetén

Vélemények

Vendégeim véleménye/
tapasztalata a kezelésről

Szeretettel várlak

Kiemelten fontos számomra az arcfiatalítás és a bőr szépségének megőrzése bármilyen műtéti beavatkozás nélkül. Szeretettel várlak a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol bőrfiatalító kezeléseim mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy alakformálást célzó testkezeléseket lehet igénybe venni.

Jelentkezz be hozzám!