IMAGE I PEEL kezelések

I PEEL kollekció fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdekében.

Arckezelések

Milyen bőrszépítő arckezelésekkel várlak?

Kombinált kezeléseknél a bőr diagnosztizálását követően egyéni kezelési terv javaslat készül, árkalkulációval.

IMAGE I PEEL

Tini tinédzser arctisztítás Gödöllő

O2 LIFT – Oxigenizáló peeling kezelés

Képzelje el, amint az elhalt hám alatt rejtőző friss, egészséges bőr felszínre kerül – egy olyan módszerrel, mely kíméletes és vitalizál.

Oxigén, növényi eredetű őssejt technológia, peptidek, koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel.Hámlaszt, oxigenizál, a bőrt azonnal ragyogóvá teszi

Anti-aging arctisztító kezelés

PEEL | SIGNATURE FACELIFT® – Enzimes peeling kezelés

A legismertebb, eredményorientált kezelésünk C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rozáceás / kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt.

Rozáceás, száraz / dehidratált bőrre.

Vagheggi rehydra mélyhidratáló arckezelés

I PEEL | ORMEDIC LIFT™ – Enzimes peeling kezelés

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.

Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre.

I PEEL | WRINKLE LIFT® – Kémiai peeling kezelés

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas – retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. 

Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre.

Bőrszerkezet javító kezelés Gödöllő

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE – Kémiai peeling kezelés

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

AHA savas hámlasztás pattanásos, aknés bőrre Gödöllő kozmetika

I PEEL | PERFECTION LIFT™ – Kémiai peeling kezelés

Átfogóan ható oldat, mely az öregedés, a pigmentáció, az akne jeleit kezeli, BHA, AHA savakkal, rezorcinollalés peptidekkel.

Anti- aging, pigmentation, acne.

I PEEL | ACNE LIFT® – Kémiai peeling kezelés

Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 

I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

I PEEL | BETA LIFT™ – Kémiai peeling kezelés

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

I PEEL | LIGHTENING LIFT® – Kémiai peeling kezelés

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 

Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE – Kémiai peeling kezelés

Még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról. 

Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.

Szeretettel várlak

a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol arctisztító kezeléseim mellett bőrfiatalító arc-és testkezeléseket is igénybe lehet venni.