Vendégeim mondták

“A kozmetikus, Magdi türelmes, kedves, széles-fokú szaktudással rendelkezik. A kezelései minden esetben jó eredményt hoznak, már kilépve a szalonból érezni lehet a különbséget. Egyénre szabottan végzi a szépítő kezeléseket, eszközei minőségi termékek. A szalon hangulata meghitt és elegáns. Mindenkinek csak ajánlani tudom! “

Vanya-Lőrincz Veronika

Gyönyörű, igényes környezet, Magdi nagyon kedves és kiváló szakember A Thermalis Radiofrekvencias kezelésnek és neki köszönhetően gyönyörű lett a bőröm  csak ajánlani tudom!

Kovács Gabriella

„Csodaszép, elbűvölő környezet és szakmailag képzett szakember.”

F. Eszter

„Magdi által nyújtott szolgáltatás nem egyszerű kezelés, hanem igazi kényeztetés. Munkája során minőségi termékeket használ, és kiváló színvonalú szolgáltatást nyújt. Kellemes, megnyugtató környezetben élvezhetjük a kezelést és a személyisége is békét, nyugalmat és harmóniát sugall. Kezelése alatt, minden perc élvezet.”
B. Vivien

“Magdi nagyon kedves, odafigyelő és tehetséges kozmetikus. Háromszor voltam már nála a csodaszép, tiszta és igényes szalonjában, és mindegyik alkalom szuper volt!
Nagyon jó anyagokkal dolgozik, és általa sok mindent tanultam a saját bőrömről. Nagyon érzékeny, könnyen kipirosodó, rozácás az arcbőröm, ami az elmúlt években sok fejfájást és odafigyelést igényelt. Mindig stresszeltem, mikor új kozmetikust próbaltam ki, de Magdi eddig a legjobb, akivel valaha találkoztam.
Az első kezelés után Magdi további termékeket rendelt kifejezetten az érzékeny arcbőrömre, amelyeket aztán a második és a harmadik kezelésnél használtunk. Mit is mondjak…csodálatosak! A bőröm jobban néz ki és érzi magát, mint valaha!
Ha arckezelésre megyek hozzá, mindig rá fogom bízni a döntést, ő tudja mire van a bőrömnek aktuálisan szüksége. Ha tanácsra van szükségem otthoni bőrápoláshoz, abban is nagyon segítőkész.
Csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember!”
Litavszky Niki

„Szívből ajánlom a Royal Beauty szépségszalont, Magdi átlagon felüli, professzionális kozmetikus: a vendég bőrének problémáit felmérve és ahhoz alkalmazkodva építi fel a kezelést. Óriási erénye, hogy időt és energiát szán arra, hogy szakmailag fejlessze magát, ettől is érzem azt, hogy biztosan jó kezekben vagyok. Mindemellett nagyon kedves és tapintatos. Köszönöm a napot!”
M. Orsolya

Szeretettel várlak

a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol arcfiatalító kezeléseim mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy testkezeléseket lehet igénybe venni.