Vendégeim mondták

“Elég problémás, aknés arcbőröm miatt kezdtem el járni a kezelésekre (tisztítás, carbon peeling), még messze a vége, de már az első kezelés után sokkal tisztább, simább lett a bőröm, és a hegek egyre kevésbé láthatók. Rengeteg krémet kipróbáltam már az arcomra, de nekem sokkal jobban beváltak a szalon kezelései. Magdi nagyon kedves, és nagyon jó minőségű anyagokkal dolgozik. “

Weisz Flóra

“Gyönyörűen berendezett szalon, szuper korszerű gépekkel felszerelve, minőségi kozmetikumokkal ellátva.
Magdi, a szalon vezetője magasan képzett szakmai munkát végez, maximális odafigyeléssel, hozzáértéssel, türelemmel, kedvességgel fordul a vendégei felé, a kezelések után nem csak a kozmetikai kezeléstöl, de az emberi hozzáállástól is jó érzésekkel távozom jómagam is.
És ami a lényeg…már az első kezeléstől szebbnek éreztem magam, ezért a bizalmam is töretlen Magdi irányába.
Csak javasolni tudom bárkinek, aki szépülni vágyik. “

Ágnes Csépány

“A kozmetikus, Magdi türelmes, kedves, széles-fokú szaktudással rendelkezik. A kezelései minden esetben jó eredményt hoznak, már kilépve a szalonból érezni lehet a különbséget. Egyénre szabottan végzi a szépítő kezeléseket, eszközei minőségi termékek. A szalon hangulata meghitt és elegáns. Mindenkinek csak ajánlani tudom! “

Vanya-Lőrincz Veronika

Gyönyörű, igényes környezet, Magdi nagyon kedves és kiváló szakember A Thermalis Radiofrekvencias kezelésnek és neki köszönhetően gyönyörű lett a bőröm  csak ajánlani tudom!

Kovács Gabriella

„Csodaszép, elbűvölő környezet és szakmailag képzett szakember.”

F. Eszter

„Magdi által nyújtott szolgáltatás nem egyszerű kezelés, hanem igazi kényeztetés. Munkája során minőségi termékeket használ, és kiváló színvonalú szolgáltatást nyújt. Kellemes, megnyugtató környezetben élvezhetjük a kezelést és a személyisége is békét, nyugalmat és harmóniát sugall. Kezelése alatt, minden perc élvezet.”
B. Vivien

“Magdinál októberben jártam először, de nem utoljára. Innovatív, magas szaktudással rendelkezik. Kedves személyiség. Vannak kozmetikumok amiket nem tolerált a bőröm,ezekre ott helyben ajánlott is más alternatívát. Az arctisztítás volt számomra nagyon új☺️ korábbi kozmetikusoknál mindig nagyon piros voltam a kezelés végeztével, és másnap be is gyulladt vagy hámlott az arcom. Itt semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nem “kínzott” meg,mégis gyönyörűen kitisztította az arcom miután kiléptem a kozmetika ajtaján semmi pirossàg nem volt. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, maradok nála. Szívből ajánlom másoknak is!”
Pintér Petra

Magdi egy kedves, nagy szaktudással rendelkező kozmetikus, aki mindig a legjobbat hozza ki az adott kezelésből. Az eredmény látványos és a tartós. A szalon gyönyörű, a hangulata meghitt és pihentető, a feltöltődés garantált. Mindenkinek ajánlom!
Imre Nikolett

Igényes, korszerű gépekkel felszerelt szalon. Magdi szakmai tudása mellett nagyon kedves és rugalmas. Részemről szemmel látható eredményt kaptam a kezelése által. Köszönöm szépen!
Farkas Éva

“Magdi nagyon kedves, odafigyelő és tehetséges kozmetikus. Háromszor voltam már nála a csodaszép, tiszta és igényes szalonjában, és mindegyik alkalom szuper volt!
Nagyon jó anyagokkal dolgozik, és általa sok mindent tanultam a saját bőrömről. Nagyon érzékeny, könnyen kipirosodó, rozácás az arcbőröm, ami az elmúlt években sok fejfájást és odafigyelést igényelt. Mindig stresszeltem, mikor új kozmetikust próbaltam ki, de Magdi eddig a legjobb, akivel valaha találkoztam.
Az első kezelés után Magdi további termékeket rendelt kifejezetten az érzékeny arcbőrömre, amelyeket aztán a második és a harmadik kezelésnél használtunk. Mit is mondjak…csodálatosak! A bőröm jobban néz ki és érzi magát, mint valaha!
Ha arckezelésre megyek hozzá, mindig rá fogom bízni a döntést, ő tudja mire van a bőrömnek aktuálisan szüksége. Ha tanácsra van szükségem otthoni bőrápoláshoz, abban is nagyon segítőkész.
Csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember!”
Litavszky Niki

„Szívből ajánlom a Royal Beauty szépségszalont, Magdi átlagon felüli, professzionális kozmetikus: a vendég bőrének problémáit felmérve és ahhoz alkalmazkodva építi fel a kezelést. Óriási erénye, hogy időt és energiát szán arra, hogy szakmailag fejlessze magát, ettől is érzem azt, hogy biztosan jó kezekben vagyok. Mindemellett nagyon kedves és tapintatos. Köszönöm a napot!”
M. Orsolya

Szeretettel várlak

a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol arcfiatalító kezeléseim mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy testkezeléseket lehet igénybe venni.