Kíváncsi vagy, mely szépségtrendek fognak a következő évben dominálni?

A válasz a legnépszerűbb internetes kereséseinkben rejlik. Amikor annyi divattrend tűnik fel online, mint a
kifutókon, és mindez vonzó becenevekkel van fűszerezve, könnyű elveszni a részletekben. Ebben
a cikkben bemutatjuk a 6 legkeresettebb, legdivatosabb szépségtrendet 2024-ben.

 

1. A Scandi Hajszálvonal

Az egyre népszerűbbé váló „Scandi hajszálvonal” trend a természetes szőke szépséget helyezi
előtérbe. A fejbőr fehérítése és a világos arckeretezés kombinációja a divatlisták élére emeli ezt
a technikát. A skandináv tartalomkészítők, mint Matilda Djerf, inspiráló alakok a trend mögött.

 

Forrás: VOGUE Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

2. Cherry Cola Ajak

A TikTok népszerűségét élvező „Cherry Cola Ajak” trend egy ombré ajakmegjelenés, a vörös és barna színek kombinációjával. Kylie Jenner és Amelia Gray modell is belevetették magukat ebbe a stílusba, és most te is kipróbálhatod a Royal Beauty Szépségszalonba!

 

Forrás: VOGUE Kylie Jenner (@kyliejenner)

 

3. Csokoládé Tej Körmök

2023-ban megtapasztalhattuk az édes ételekről elnevezett szépségtrendek széles választékát, főleg körmöknél – például a Hailey Bieber által jóváhagyott „mázas fánk” körmöket. A 2024-es évben a körmök divatos árnyalatai közé tartozik a „Csokoládé Tej” szín, ami a kakaó ihlette trendek sorát folytatja. Bármilyen árnyalatot választasz, garantáltan stílusos leszel.

 

Forrás: VOGUE Elsa Hosk (@hoskelsa)

 

4. Espresso Smink

A smink terén az „Espresso” trend hódít, amely a barna mélyebb árnyalataira összpontosít. Emily Ratajkowski modell is hozzájárult a trend népszerűségéhez, és a sminkművészet terén igazi forradalmat hozott létre. Próbáld ki bátran ezt a bájos és stílusos sminkvariációt a Royal Beauty Szépségszalonban, és engedd meg, hogy Szimóna kihangsúlyozza a kávébarna árnyalatok szépségét az arcodon.

 

Forrás: VOGUE Emily Ratajkowski (@emrata)

 

5. Pillangó Bob

A hajszakértők szerint 2023-ban hódítanak a rövidebb frizurák, és a „Pillangó Bob” a legújabb trend 2024-ben, ami olyan, mintha egy pillangó szárnyait utánozná. Matilda Djerf és Zendaya stílusa lehet az inspiráció, ha kipróbálnád ezt a divatos vágást.

 

Forrás: VOGUE Zendaya (@zendaya)

 

6. Ballet-Core Beauty

Hailey Bieber és a Rhode szépségmárka által népszerűsített „Balettmag Szépség” trendje aletisztult, puhább esztétikát képviseli. A lágy rózsaszín árnyalatok és a balett inspirációja tökéletesen kijelöli a 2024-es szépségtrendek útját.

 

Forrás: Hailey Bieber’s brand Rhode is saturated with ‘Balletcore beauty Photo: Rhode (@rhode)

 

Legyen szó hajszínről, ajakmegjelenésről vagy körmök színéről, a 2024-es szépségtrendek változatosak és inspirálóak. Merj kísérletezni ezekkel a divatos stílusokkal, és fedezd fel a szépség új dimenzióit a 2024-ben! Egy bájos, trendi smink, szépen formázott szemöldök, a hosszú, gyönyörű szempillák és a bársonyosan sima bőr hatalmas pluszt jelenthet a külső megjelenésben.

Szeretettel vár Téged a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol kiegészítő kezeléseink mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy testkezeléseket lehet igénybe venni.