Rólunk

Ismerj meg minket!

Rólam

Kedves Látogató!

Walter Magdolna vagyok a Royal Beauty Esztétika és Szépségszalon tulajdonosa.

Örömmel tölt el, és köszönöm, hogy érdeklődsz a szalonom és a szolgáltatásaim iránt.

Mikor elhatároztam, hogy ezt a gyönyörű szakmát szeretném alaposan elsajátítani, nem gondoltam, hogy ilyen sokrétű és összetett tanulási, illetve fejlődési lehetőségben lesz részem.

Azóta rájöttem, hogy mély elhivatottságot, feltöltődést, illetve boldogságot érzek amikor a munkámban elmerülök. Elkötelezetten tanulok és folyamatosan fejlesztem képességeimet.

Walter Magdolna

Tulajdonos, Kozmetikus, Anti-Aging és Dióda Lézeres Szőrtelenő specialista

A mondás, illetve az álmom, ami azóta valóra is vált:

“Találd meg amit igazán szeretsz csinálni
és nem kell többé dolgoznod”

Küldetésem

Küldetésem

“Az egészségesen szép bőr!” 

Hiszek a finom eleganciában, szeretem a természetességet, amely a nők valódi szépségéből sugárzik és ez tükröződik a munkám igényességében, színvonalában is.

Céljaim: 

Piacvezető technikákkal működő, orvosi minősítésű gépekkel rendelkezem és kizárólag professzionális, egészségtudatos termékekkel dolgozom. 

Keresem a kezelésekben a leginnovatívabb fejlesztéseket, és célom, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek, folyamatosan képzem magamat. 

Kedvenc szakterületem az anti-aging azaz a bőrfiatalítás, hogy orvosi beavatkozás nélkül is látványos és eredményes bőrszépítést érjek el. 

A dióda lézeres szőrtelenítés tekintetében szintén a legjobb elektorkozmetikai megoldást biztosítom a szalonban, hiszen minden nő arra vágyik, hogy ettől a sok kellemetlenséget okozó problémától egy életre megszabadulhasson.

„Az elegancia az egyetlen szépség
ami sohasem fakul.”

(Audrey Hepburn)

Munkatársaim

Bemutatkoznak kolléganőim

Sáska Hilda

Sáska Hilda vagyok, kozmetikus, szemöldök és szempilla stylist, valamint sminktetováló.

Hosszú út vezetett számomra mindaddig, míg megtaláltam azt a hivatást, amit szenvedéllyel, odaadással és elégedettséggel tudok végezni.

Mióta elvégeztem a kozmetikus képzést, úgy érzem, hogy végre azon az úton járok, amin kell lennem. Nyitott vagyok az újdonságokra és a folyamatos fejlődésre, amit ez a gyönyörű szakma folyamatosan biztosít.

Mint nő és anya, tudom, milyen nagy szükségünk van mind a testi megújulásra, mind a lelki feltöltődésre, ezért vendégeimet tudásom legjavával segítem mindezek elérésében.

Sáska Hilda kozmetikus, sminktetováló, szempilla, szemdöldök styling Gödöllő kozmetika
Vass-Barabás Piroska gyógy-nyirok és talpmasszőr, masszázs, testmasszázs Gödöllő kozmetika

Vass-Barabás Piroska

Vass-Barabás Piroska vagyok, gyógy-nyirok és talpmasszőr, illetve minősített jóga oktató.

Specialitásom a a ma már népbetegségnek mondható nyirok problémák kezelése. Ezen felül kidolgoztam egy a szülés utáni regenerációs masszázs terápiát is. A talp, a nyak -hát és a teljes test masszázs lágy csontkovácsolása mellett a svéd füves masszázs is teljes kikapcsolódást, relaxációt nyújt a mai rohanó világban.

Előzetes bejelentkezés telefonon és online is lehetséges:

Szeretnéd tudni, milyen szolgáltatásokkal várunk?

Szalon

Szeretettel fogadlak és ahova visszavárlak:

A szépségszalont itt Gödöllő szívében a férjemmel álmodtuk meg, amely az ízlésvilágomat tükrözi.

A szalon név választása ennek az igazán gyönyörű városnak a lokálpatriotizmusát, illetve a szolgáltatásaim minőségét jelzi.

Minden esetben arra törekszem, hogy a vendégemként Te leszel a középpontban. A mai rohanó világban ez az idő csak rólad szól, rád fókuszálok.

Nálam a kezelések közben nyugalomban feltöltődhetsz, testileg és lelkileg is.

Szalonomban közel 50 nm-en csak esztétikai és kozmetikai kezelések vannak, egyéb szakmák zaja a nem zavarja a kikapcsolódásodat. Stresszmentes, nyugodt légkörben lesz részed.

Szolgáltatásaim során kedvenc frissítőid közül válogathatsz, megszépítő gondoskodásom mellett.