Rólam

Ismerj meg!

Rólam

Kedves Látogató!

Walter Magdolna vagyok a Royal Beauty Esztétika és Szépségszalon  tulajdonosa.

Kozmetikus, anti-aging specialista, szemöldök és szempilla stylist.

Örömmel tölt el, és köszönöm, hogy érdeklődsz a szalonom és a szolgáltatásaim iránt.

Mikor elhatároztam, hogy ezt a gyönyörű szakmát szeretném alaposan elsajátítani, nem gondoltam, hogy ilyen sokrétű és összetett tanulási illetve fejlődési lehetőségben lesz részem.

Azóta rájöttem, hogy mély elhivatottságot, feltöltődést illetve boldogságot érzek amikor a munkámban elmerülök. Elkötelezetten tanulok és folyamatosan fejlesztem képességeimet.

Walter Magdolna

tulajdonos, kozmetikus, anti-aging specialista, szemöldök és szempilla stylist

A mondás, illetve az álmom, ami azóta valóra is vált:

“Találd meg amit igazán szeretsz csinálni
és nem kell többé dolgoznod”

Küldetésem

Küldetésem

“Az egészségesen szép bőr!” 

Hiszek a finom eleganciában, szeretem a természetességet amely a nők valódi szépségéből sugárzik és ez tükröződik a munkám igényességében, színvonalában is.

Céljaim: 

Piacvezető technikákkal működő, orvosi minősítésű gépekkel rendelkezem és kizárólag professzionális, egészségtudatos termékekkel dolgozom. 

Keresem a kezelésekben a leginnovatívabb fejlesztéseket, és célom, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek, folyamatosan képzem magamat. 

Kedvenc szakterületem az anti-aging azaz a bőrfiatalítás, hogy orvosi beavatkozás nélkül is látványos és eredményes bőrszépítést érjek el. 

Az alakformálás tekintetében szintén a legjobb elektorkozmetikai megoldásokat keresem és alkalmazom, hiszen  mi nők egy életen át vágyunk a  megfelelő és szép bőrképre, striák és cellulit azaz narancsbőr nélkül.

„Az elegancia az egyetlen szépség
ami sohasem fakul.”

(Audrey Hepburn)

Szalon

Szeretettel fogadlak és ahova visszavárlak:

A szalont itt Gödöllő szívében a férjemmel álmodtuk meg, amely az ízlésvilágomat tükrözi.

A szalon név választása ennek az igazán gyönyörű városnak a lokálpatriotizmusát illetve a szolgáltatásaim minőségét jelzi.

Minden esetben arra törekszem, hogy a vendégemként Te leszel a középpontban. A mai rohanó világban ez az idő csak rólad szól, rád fókuszálok.

Nálam a kezelések közben nyugalomban feltöltődhetsz, testileg és lelkileg is.

Szalonomban közel 50 nm-en csak esztétikai és kozmetikai kezelések vannak, egyéb szakmák zaja a nem zavarja a kikapcsolódásodat. Stresszmentes, nyugodt légkörben lesz részed.

Szolgáltatásaim során kedvenc frissítőid közül válogathatsz, megszépítő gondoskodásom mellett.