Tű nélküli Mezoterápia

Valódi luxus anti-aging hatás tű nélkül

Nem szeretnél kés alá feküdni, de mégis látványos eredményekkel kecsegtető bőrfiatalító, ránctalanító hatást szeretnél elérni? Lehetséges ez egyáltalán?

A válaszom IGEN, mégpedig egy egyedülálló kozmetikai kezeléssel.
Szépülj Te is a Tű nélküli Mezoterápia segítségével Gödöllőn anélkül, hogy arcbőröd épségét kockáztatnád!

Mezoterápia

Mit kell tudni a Mezoterápia arckezelésről?

A Tű nélküli Mezoterápia egy rendkívül hatékony eljárás a valódi anti-aging elérése céljából, mely biztonságos, és nem sérti a bőrt a radikális beavatkozásokkal ellentétben. A siker kulcsa a mikrobiológiailag tiszta ampullákban rejlik, melyek egészen a bőr mélyéig hatolnak ezzel elérve a fájdalommentes, azonnali bőrfiatalítást.

Az arckezelés elektroporációval történik, mely során mikroáramok segítségével tű nélkül mikrocsatornákat nyitunk meg, ezáltal az aktív hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. Itt elősegítik a kollagén- és elasztintermelést, valamint hidratálják és feszesítik a bőrt. A kezelés egyénre szabottan történik az adott bőrproblémának és bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal.

Kúraszerű alkalmazásával igazi alternatívája lehet a botoxnak és egyéb szépészeti beavatkozásoknak, valamint fenntartó kezelésként is funkcionál.

Töltsd fel bőröd hosszútávra!

heteken át tartó hidratált, kisimult bőr

tartós, látványos eredmények

fájdalommentes, kellemes eljárás

bármikor végezhető évszaktól függetlenül

kombinálható más kezeléssel

nincs felépülési idő

Hogyan zajlik az arckezelés?

01

Először egy alapos bőrtisztítást végzünk, majd bőrállapotnak megfelelő peelingezést választunk a szennyeződések és az elhalt hámsejtek eltávolításának érdekében.

02

A következő lépés a tonizálás lesz, amivel visszaállítjuk a bőr normál pH értékét.

03

Jöhet az elektroporációs kezelés, ahol a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag keveréket felvisszük a bőrre. Ezután az elektroporációs hullámokkal folytatjuk a kezelést.

04

A kezelés befejezéseképp hidratáló vagy anti-aging pakolással, maszkkal segítjük a hatóanyagok még hatékonyabb felszívódását.

05

Végül záró krémmel hidratáljuk az arcbőrt a kezelés hatásának fokozására. Az eredmény tökéletes, sima és egészséges arcbőr.

Milyen bőrproblémákra javasolt a Tű nélküli Mezoterápia?

Leggyakrabban bőrfiatalításra, ránctalanításra alkalmazzák, de emellett számos bőrproblémára nyújt megoldást. Többek között eredményesen kezelhető Tű nélküli Mezoterápiával a tág pórusú bőr összehúzása, a rosacea és az aknék, valamint a karikás szemek, szarkalábak. Kiválóan alkalmazható érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén is.

Továbbá:

halványíthatóak a hegek, a narancsbőr és a terhességi csíkok.

formálható az arckontúr.

egyenletesebbé tehető a bőrszínt.

megereszkedett bőr feszesítésére alkalmas.

Milyen ellenjavallatok vannak az anti-aging arckezelés kapcsán?

terhesség

daganatos megbetegedés

bőrfertőzés

ekcéma, herpesz

véralvadási problémák, cukorbetegség

Kinek ajánlott a Tű nélküli Mezoterápia?

Minden bőrtípus számára ajánlott kezelés, mely teljes mértékben személyre szabható. Kifejezetten javasolt azon Vendégeknek, akik bőrük állapotát szeretnék javítani, vagy a meglévő ráncokat csökkenteni, ezen kívül különböző bőrproblémákra orvoslására is megoldást jelent. Már egy alkalom is látványos, de a tartós eredmény elérése érdekében általánosságban 3-4 alkalmas kúra javasolt fenntartó kezeléssel együtt, de ez a bőrállapottól függően eltérhet.

Vélemények

Vendégeim véleménye/
tapasztalata a kezelésről

Szeretettel várlak

Kiemelten fontos számomra a bőrfiatalítás és a bőr szépségének megőrzése bármilyen műtéti beavatkozás nélkül. Szeretettel várlak a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol arcfiatalító, ránctalanító kezeléseim mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy testkezeléseket lehet igénybe venni.

Jelentkezz be hozzám!