HIFU Microson Pen kezelés

Mikrofókuszált ultrahangos face-lifting technológia

Arcfiatalítás egy újgenerációs kozmetikai készülékkel

Arcodon a bőröregedés jeleit látod? Ráncok, megereszkedett bőr, öregségi foltok…

Azt gondolod, hogy már nincs mit tenni, egyre feltűnőbbek lesznek az öregedés jelei?
Van egy jó hírem számodra: nem kell beletörődnöd a bőröregedésbe, hiszen a legújabb Mikrofókuszált Ultrahangos face-lifting kezelésemmel hihetetlen látványos arcfiatalítás érhető el! És ehhez sem botoxra, sem műtétre nem lesz szükséged.

tartós és látványos arcfiatalítás orvosi technológiával

3 arckezelési mélység (1,5 – 3 – 4,5 mm) a bőr egészére hatóan

személyre szabható kezelés

biztonságos, tanúsítvánnyal rendelkező eljárás

Hifu

Mit kell tudni a HIFU Microson Pen kezelésről?

A Microson Pen az idei év legnagyobb újdonsága a kozmetika világában, melyet a méltán híres EunSung vállalat gyárt. Egy olyan orvosi technológia, ami már bizonyította hatékonyságát és
biztonságosságát. A hagyományos HIFU-khoz képest a kezelőfej eltérő: míg a normál HIFU pontsorozatokat ad le az adott területre, addig a Microson Pen egyetlen pontba teszi ezt meg. Rugalmasságának köszönhetően a nehezen elérhető területek kezelésére is alkalmazható, mint a szem-vagy a szájkörnyék. A teljes arcfiatalítás a 3 különböző mélységben felhasználható kezelőfejeinek köszönhető, amely így eléri az SMAS réteget. Erre még más elektrokozmetikai kezelések sem képesek!

Arcfiatalítás a Microson Pen készülékkel

A Microson Pen fókuszált ultrahang technológiája hősérülési pontot teremt a különböző mélységekben, ahol a létrehozott pontoknál azonnali szövetfeszesítés valósul meg. Már közvetlen a kezelést követően látványos arcfiatalítás érhető el, ám a kívánt eredmény csak 2-4 hónap múlva válik láthatóvá. Ekkor a neokollagenezis folyamata játszódik le, mely során kialakul a hosszantartó arcfiatalító és bőrfeszesítő hatás. Különösen a nehezen elérhető, kisebb területen alkalmazható igen hatékonyan. A Microson Pen pontosan arra a helyre fókuszál, ahol a vendég szeretné. A kezelés körülbelül 40-60 percet vesz igénybe, és az elért eredmény körülbelül egy évig fenntartható.

Milyen kezelőfejekkel végezhető a kezelés?

A három hatás együttesen varázsolja az arcot újra fiatalossá.

Pen-stílusú transducerek/kezelőfejek

SMP4-4.5

Az SMAS réteg az arc izomszövetéhez kapcsolódó terület, mely 4,5 mm mélységben van a bőrfelszín alatt. Az izom-összehúzódásban játszik nagy szerepet. Az SMAS rétegben létrehozott thermo-koagulációs pontsérüléseknek köszönhetően műtét nélkül érhető el az arcfiatalítás és a szövegstruktúra feszesítése.

DDP7-3.0

A mély irha területe a bőrfelszín alatt 3,0 mm-re található, mely az SMAS réteghez kapcsolódik. Thermo-koagulációs pontsérüléseket létrehozva hozzájárul az intenzív face liftinghez és a kollagén regenerációjához.

SDP7-1.5

1,5 mm mélységben csökkenti a ráncokat a thermo-koagulációs pontsérüléseknek köszönhetően, úgy hogy fokozza a neokollagenezis folyamatát és újraépíti az elasztin szerkezetet.

Mire használható a kezelés?

műtét nélkül látványos és komplett arcfiatalítás

megereszkedett bőr feszesítése

meglévő ráncok csökkentése

face lifting hatás elérése

állvonal és szemöldök vonalának megemelése

arckontúr javítása

bőr tömörségének visszaállítása

egységesebb bőrfelszín

alakformálás

Hifu

Miért válaszd a HIFU Microson Pen kezelést?

tartós, teljes arcfiatalítás egyetlen kezeléssel

nincs felépülési idő

minden bőrtípusnál eredményesen alkalmazható

biztonságos, orvosi CE tanúsítvánnyal rendelkező készülék

folyamatosan javuló bőrállapot

sok-sok évvel megfiatalít

nem okoz sérülést a bőrfelszínen

Vélemények

Vendégeim véleménye/
tapasztalata a kezelésről

Mennyibe kerül?

Mikrofókuszált Ultrahangos face-lifting

Szeretettel várlak

Kiemelten fontos számomra az arcfiatalítás és a bőr szépségének megőrzése bármilyen műtéti beavatkozás nélkül. Szeretettel várlak a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn, ahol bőrfiatalító kezeléseim mellett a szép, egészséges bőr eléréséhez szükséges arckezeléseket vagy alakformálást célzó testkezeléseket lehet igénybe venni.

Jelentkezz be hozzám!