Megérkezett az új év, és a Royal Beauty ebből az alkalomból több újdonsággal is készül leendő és meglévő Vendégeinek. Egyik ilyen új szolgáltatás nem más, mint az újgenerációs, arcfiatalításra specializálódott Microson Pen kezelés. Legújabb cikkemben bemutatom a Microson Pen készüléket, és annak csodás bőrre gyakorolt hatásait. Olvass tovább, hogy jobban megismerd a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalon legújabb kozmetikai kezelését!

Mit kell tudni a Royal Beauty legújabb készülékéről?

A Microson Pen az idei év legnagyobb újdonsága a kozmetika világában, melyet a hírhedt EunSung vállalat gyárt, és a HIFU eljáráson alapul. Egy olyan orvosi technológia, ami már bizonyította hatékonyságát és biztonságosságát. A korábbi HIFU-khoz képest a legnagyobb különbség a kezelőfej típusában tapasztalható. Míg a hagyományos HIFU pontsorozatokat ad le az adott területre, addig a Microson Pen egyetlen pontba teszi ezt meg. A lövésszám és annak sebessége személyre szabható. Legnagyobb előnye, hogy rugalmas, ezáltal a kisebb és nehezebben elérhető területek (szemkörnyék, ajak) kezelésére is alkalmas. A Microson Pen a teljes arcfiatalítást a 3 különböző mélységben történő felhasználásnak köszönheti, így elérve az SMAS réteget, amire az elektrokozmetikai kezelések nem képesek. Az arc mellett a nyak és a dekoltázs területe szintén kezelhető ezzel az eljárással.

A kezelt területen már közvetlen a kezelés után láthatóan fiatalosabb lesz a bőr. A tökéletes eredmény azonban csak 2-4 hónap alatt teljesedik ki, és az elért változás nagyjából 1 évig tartós is marad. Tedd teljessé az arcfiatalítást a Microson Pen kezeléssel!

microson pen hifu kezeles royal beauty kozmetika godollo

Arcfiatalítás és a Microson Pen

A ráncok az öregedés velejárói, melyekből könnyedén megállapítható egy ember életkora. De meg is téveszthetünk másokat életkorunkkal kapcsolatban, ha teszünk azért, hogy fiatalabbnak tűnjünk kívül-belül. A Microson Pen készülékkel egy olyan innovatív eljárás érkezett meg a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonba, amivel visszafordíthatjuk az idő kerekét, és komplett arcfiatalítást tudunk megvalósítani. A legtöbb kozmetikai készítmény csak a bőrfelszínen hat, a mélyebb rétegeket nem érinti, így valódi áttörés nem érhető el ezekkel. Na de a Microson Pen kezeléssel igen! 

A kezelés hatására a teljes arc megfiatalodik: elhalványodnak a meglévő ráncok, a megereszkedett bőr feszesebbé válik, megemelkedik az áll és a szemöldök vonala, visszaáll a bőr tömörsége és egységesebb lesz a bőr. De ez nem minden, hiszen a Microson Pen az arcfiatalítás mellett még alakformálásra is kiváló. Gyere el a Gödöllőn található Royal Beauty szalonba, hogy a Microson Pen kezelés segítségével láthatóan kevesebbnek látszódj, mint a tényleges korod. És még sebészhez sem kell fordulnod a fiatalos kinézetért!

Neked ajánlom, ha…

  • tartós és látványos arcfiatalítás a célod, de mindezt műtét nélkül érnéd el.
  • a teljes arcodat szeretnéd megfiatalítani, de még a nyak és a dekoltázs területét is kezelnéd.
  • olyan személyre szabott kezelést keresel, ami valóban hatékony.
  • egy orvosi hatékonyságú, biztonságos eljárást próbálnál ki az arcfiatalítás területén.

TIPP

Ha az arc mellett tested különböző pontjait is megfiatalítanád, akkor bátran ajánlom a Wiener aromaterápiás fáslizást. Ez a kezelés nem más, mint az aromaterápia és a fáslizós eljárás ötvözete, ami 4-szeres hatékonysággal segít megszabadulni a zsírfeleslegtől. Ha természetes módszerrel szeretnéd alakodat hatékonyan formálni, akkor válaszd a Wiener aromaterápiás fáslizást.

microson pen hifu kezeles royal beauty kozmetika godollo arcfiatalitas

A szalonban hamarosan elérhető lesz a Microson Pen kezelés, mely komplett arcfiatalítás biztosít minden fiatalodni vágyó Vendégnek. Ha nem szeretnél lemaradni az új szolgáltatásokról, akkor figyeld a weboldalt és a közösségi oldalakat, ahol megtalálhatod a legfrissebb híreket a szalonnal kapcsolatban. Várlak szeretettel a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban Gödöllőn!