Eleged van már az állandó szőrtelenítésből? Unod, hogy a borotvát szinte minden nap elő kell venni? Hogy a gyanta és az epilátor mind-mind fájdalmat okoz, de egyik sem hoz tartós eredményt? Ha eddig csak gondolkodtál a lézeres szőrtelenítésen, akkor most adunk egy kis segítséget, és összehasonlítjuk a különféle szőrtelenítő eljárásokat.

A hagyományos szőrtelenítő eljárásokat mindenki ismeri, hiszen legtöbben már évek óta, akár napi szinten is alkalmazzuk őket a nem kívánt szőrszálak elleni örökös harcban… Most beszéljünk egy kicsit arról, mit is jelent a lézeres szőrtelenítés, és miben más, mint az eddig ismert módszerek.

Lézeres szőrtelenítés kisokos – mi is az a lézeres szőrtelenítés?

A dióda lézeres szőrtelenítés ellenben a hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal valóban tartós eredményt garantál, amit viszont fontos tudni, hogy nem elegendő egyetlen alkalom. A szőrtelenítést egy biztonságos, orvosi hatékonyságú készülék segítségével végzem, így az eljárás nem okoz semmilyen kellemetlen mellékhatást. Mivel nincs két egyforma ember, így a bőr, a szőr mennyisége, erőssége és színe is eltérő mindenkinél. Az eljárás nagy előnye, hogy személyre szabott beállítási lehetőséget tesz lehetővé, így tudom garantálni a valóban tartós eredményeket.

A Dióda lézeres szőrtelenítés alatt a nagy energiájú lézersugár a szőrszál pigmentjébe jutva fényenergiából hőenergiává alakul, ezzel tartósan megszűnteti a szőrnövekedést. Csak a szőrtüszőt károsítja, a bőrt nem, így nem alakul ki hegesedés a használat után. Fontos, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket tudja elpusztítani, emiatt is szükséges több alkalommal elvégezni a kezelést, hiszen a szőrszálak nem azonos ütemben nőnek.

A kezelések mennyiségét mindig egyénre szabottan javaslom, így biztos lehetsz benne, hogy csak ennyi kezelést fogok elvégezni, amennyire neked szükséged van ahhoz, hogy örökre megszabadulj a nemkívánt szőrszálaktól.

Lézeres szőrtelenítés vs. borotva

A klasszikus borotválást szerintem nem kell bemutatni senkinek, hiszen mind kipróbáltuk már. Nagy előnye, hogy mindig kéznél van, olcsó, és gyors megoldást nyújt a szőrszálak eltűntetésére. Hátránya viszont, hogy szinte csak aznap marad teljesen sima a kezelt terület, másnap már jelentkezik a szúrós érzet. Könnyű felsérteni a pengével a bőrt, ezért nem ajánlom, hogy borotvahab vagy zselé nélkül használd. A lézeres szőrtelenítés ezzel szemben nem okoz hegesedést, vagy bármilyen sérülést a bőrön, és valóban tartós eredményt érhetünk el vele.

szemkörnyék ápolás szemkörnyék ápoló kezelés royal beauty szépségszalon gödöllő

Lézeres szőrtelenítés vs. gyanta

A gyanta már tartósabb eredményt ígér, mint a borotva, viszont sokkal időigényesebb is, főleg, ha meleg gyantát használunk. Nem mindenki bírja a gyanta okozta fájdalmat, és sokan küzdenek utána benőtt szőrszálakkal, kipattogott bőrrel. A lézeres szőrtelenítés fájdalommentes, és utána sem jelentkezik bőrirritáció, nem jelentkezik szőrtüszőgyulladás, és nem lesznek benőtt szőrszálak sem.

Lézeres szőrtelenítés vs. epilátor

Az epilátor sokak számára még mindig a legnagyobb mumus, ha szőrtelenítésről van szó. Mivel egyenként tépi ki a szőrszálakat, talán ez a legfájdalmasabb eljárás, amit bizony nem mindenki tud elviselni. Előnye, hogy ezzel a módszerrel is heteket nyerhetünk a simaságért folyó harcban, de sajnos ugyanúgy előfordulhat szőrtüszőgyulladás a használata miatt. A lézeres szőrtelenítés fájdalommentes, a vendégek egyedi fájdalomküszöbéhez igazítom a beállításokat, így még csak kellemetlen érzést sem okoz, és segítségével örökre megszabadulhatunk a nemkívánt szőrszálaktól.

szemkörnyék ápolás szemkörnyék ápoló kezelés royal beauty szépségszalon gödöllő
Ha valóban tartós eredményekre vágysz, szeretnéd elkerülni a kellemetlen mellékhatásokat, válaszd a diódalézeres szőrtelenítést, és mondj búcsút örökre a nemkívánt szőrszálaknak. Várlak szeretettel a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalonban, és segítek elérni a régóta áhított tartós simaságot!