Márkáink

Vagheggi

Vagheggi, a természetből merítve

A Vagheggi egy közel 50 éve töretlen sikerű olasz családi vállalkozás, amely egyedi, széleskörű igényekre szabott szépségápolási termékeket kínál. A Vagheggi hisz a természet erejében, és ehhez mérten növényi alapú fitokozmetikai termékeket gyárt. A természet védelmét rendkívül fontosnak tartják, ezért magas minőségű, környezetbarát alapanyagokat használnak termékeik előállításához, valamint a “fairtraid” politikát folytatják. Magyarországon már több mint 15 éve van jelen a márka, hogy a szépségipari szakemberek valóban személyre szabott szolgáltatást tudjanak nyújtani vendégeik számára. Természetesen a vendégeknek lehetőségük van az otthoni bőrápolásra szánt termékek megvásárlására, amit a Vagheggi webáruházában tehetnek meg.

természetes, egyedi fitokozmetikumok

fejlett technológia

mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag tesztelt termékek

környezetbarát csomagolás

vegán, állatkísérletektől mentes termékek

A Vagheggi termékfilozófiája

A Vagheggi az első olyan olasz cég, ami a legfejlettebb technológiákat alkalmazza a természetes kozmetikumok előállításához. Az ellenőrzött növényi hatóanyagok segítségével valóban hatékony fitokozmetikumok jönnek létre. Minden kezelés egyben egy illatterápia is, ami hozzásegít a tökéletes közérzethez. Elsődleges szempont egy-egy termékcsalád megalkotása során, hogy a kozmetikai kezelés mellé otthoni termékekkel is segítsék a teljeskörű bőrápolást.

Fontos hangsúlyozni, hogy a bőrápolás nem ér véget a kozmetikában.
Az otthoni bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós és látványos eredményt lehessen elérni.

Szeretnéd az otthoni bőrápolást Vagheggi termékekkel folytatni?

Keresd fel a Vagheggi webáruházát, ahol a kezelések mellé ajánlott otthoni termékeket kedvezményes áron tudod megvásárolni!

 

A 10%-os kedvezményhez az alábbi vendégkódot kell megadni:
42176590

Juliette Armand

Juliette Armand

A Juliette Armand egy cosmeceutical brand. A cosmeceutical a kozmetika legmagasabb kategóriáját fejezi ki, előrelépés a gyógyászat felé.
Összetevőire a kimagasló szintű kozmetikai minőség, és maximális hatás jellemző.

A Juliette Armand olyan professzionális, és otthonápolási bőrápoló termékeket kínál, amelyek a hagyományos kozmetikai termékek, és a gyógyszerkészítmények között helyezkednek el.

Az ELEMENTS termékpalettáján szereplő készítményekben a hatóanyagok, magas koncentrációban vannak jelen. Egymás hatását szinergikusan felerősítik, ugyanakkor használatuk biztonságos, és nem okoz irritációt.

Az ELEMENTS család jellemző előnyei közé tartozik, hogy a készítmények sokrétű hatást fejtenek ki: – a modern bőröregedés megelőzésében, és annak lassításában, valamint a problémás bőrök speciális kezeléséhez nyújt megoldásokat irritáció nélkül.

Biztosítja a bőr igényeinek alapvető szükségleteit, és az egészséges funkciókhoz nélkülözhetetlen építőelemeket, továbbá korlátlan lehetőséget kínál a termék-kombinációkra az otthonápolási készítmények tekintetében.

Juliette Armand ELEMENTS  arckezelések Gödöllő

A legmodernebb kozmetikumok keretein belül az Elements termékcsalád összes terméke
parabén-, propilénglikol-, kőolajszármazék-, allergén-, SLES- és SLS-mentes.

Miért ajánlom?

A Juliette Armand ELEMENTS készítményei a legmegfelelőbb kezeléseket biztosítja az aknés, rosaceás, kuperózás, és az atópiás bőrök ápolásához.
Figyelembe tudom venni a fennálló bőrproblémák súlyossági fokát, és célzott személyre szabott terápiás bőrápolást tudok nyújtani.

“Halaszd el a plasztikai sebészeti beavatkozásod időpontját!”

A Skin Boosters egy bőrállapot fokozó terápiás kezelési rendszer, amely alternatívát kínál az invazív szépészeti beavatkozások elkerülésére. A Skin Boosters kezeléseiben a keresztkötésű hialuronsav kiemelt szerepe, és a kozmetikai drón technológia által biztosított nyújtott hatás, összehasonlíthatatlanul hosszantartó hidratációt biztosít a bőr számára.