Vagheggi kozmetikumok

Vagheggi

Vagheggi, a természetből merítve

A Vagheggi egy közel 50 éve töretlen sikerű olasz családi vállalkozás, amely egyedi, széleskörű igényekre szabott szépségápolási termékeket kínál. A Vagheggi hisz a természet erejében, és ehhez mérten növényi alapú fitokozmetikai termékeket gyárt. A természet védelmét rendkívül fontosnak tartják, ezért magas minőségű, környezetbarát alapanyagokat használnak termékeik előállításához, valamint a “fairtraid” politikát folytatják. Magyarországon már több mint 15 éve van jelen a márka, hogy a szépségipari szakemberek valóban személyre szabott szolgáltatást tudjanak nyújtani vendégeik számára. Természetesen a vendégeknek lehetőségük van az otthoni bőrápolásra szánt termékek megvásárlására, amit a Vagheggi webáruházában tehetnek meg.

természetes, egyedi fitokozmetikumok

fejlett technológia

mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag tesztelt termékek

környezetbarát csomagolás

vegán, állatkísérletektől mentes termékek

A Vagheggi termékfilozófiája

A Vagheggi az első olyan olasz cég, ami a legfejlettebb technológiákat alkalmazza a természetes kozmetikumok előállításához. Az ellenőrzött növényi hatóanyagok segítségével valóban hatékony fitokozmetikumok jönnek létre. Minden kezelés egyben egy illatterápia is, ami hozzásegít a tökéletes közérzethez. Elsődleges szempont egy-egy termékcsalád megalkotása során, hogy a kozmetikai kezelés mellé otthoni termékekkel is segítsék a teljeskörű bőrápolást.

Fontos hangsúlyozni, hogy a bőrápolás nem ér véget a kozmetikában.
Az otthoni bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós és látványos eredményt lehessen elérni.

Szeretnéd az otthoni bőrápolást Vagheggi termékekkel folytatni?

Keresd fel a Vagheggi webáruházát, ahol a kezelések mellé ajánlott otthoni termékeket kedvezményes áron tudod megvásárolni!

 

A 10%-os kedvezményhez az alábbi vendégkódot kell megadni:
42176590